Alles klopt bij Jubileum Braderie in het Maaskantje

Geschreven: maandag 16 juni 2014 Gepubliceerd: maandag 16 juni 2014

Bij de 40e braderie in het Maaskantje klopte alles om van het jubileum een onvergetelijk succes te maken. Mede dankzij het uitstekende braderieweer, droog, zonnig en ruim twintig graden, waren er veel bezoekers.

Het Maaskantje en de St. Jacobusstraat stonden helemaal vol met kramen en op de vier terrassen konden de bezoekers genieten van veel goede muziek en dans.

Dit alles is iets waar de vele vrijwilligers trots op mogen en kunnen zijn. Een mooie beloning en een stuk waardering voor alle inspanningen vooraf en op de dag zelf.

Dankzij de optredens van de jonge dansers en danseressen van dansschool Life Dance, het concert van Harmonie Wilhelmina en de vele activiteiten van de deelnemende verenigingen uit Den Dungen was er constant actie op de Braderie.

Prijsvraag Heemkunde:

In de kraam van de Dungense Heemkunde Vereniging "Op die Dunghe" lag weer een gebruiksvoorwerp van vroeger voor de jaarlijkse prijsvraag. Het was deze keer een spijkerbak en na loting uit de zes juiste oplossingen werd de heer Karel van Lamoen uit Den Dungen de winnaar. Hij mag met twee personen gaan eten bij "Restaurant Boer Goossens" in Den Dungen.

Kindermarkt:

Bij de kindermarkt waren prijzen te winnen voor de mooiste presentatie in combinatie met de beste of leukste verkoopactie. De jury had complimenten voor alle kinderen, maar de prijzen gingen naar Elise van de Ven (1e), Lisa Verheije (2e) en Benno, Senna en Niek (3e).

 Stichting 't Oude Ambacht kijkt terug op een zeer geslaagde jubileum-braderie en bedankt alle vrijwilligers voor hun enthousiasme en inzet. Dankzij hun inzet is het een geweldige Braderie in het Maaskantje geworden. En zoals burgemeester J. Pommer het formuleerde in zijn openingstoespraak: "En nu op naar de 50e braderie in het Maaskantje.

Hits: 1912